Over Mij

OVER MIJ

Fotografie boeit me al sinds mijn tienerjaren. Destijds fotografeerde ik nog met zwart-wit film die ik dan zelf ontwikkelde en waarvan ik de foto's ook zelf uitvergrootte in de donkere kamer. Dit werd mij aangeleerd door mijn grootvader.

 

In de jaren negentig is fotografie wat meer op de achtergrond geraakt omwille van mijn studies. In 2003 met de opkomst van de digitale fotografie kocht ik mij een compact digitaal toestel (Canon Ixus v3) waarmee ik dan de gebruikelijke snapshot foto's maakte van gebeurtenissen rondom mij (feestjes, reizen, ...).

 

In 2006 kocht ik mijn eerst digitale spiegelreflex camera (=DSLR) waarmee dan soortgelijke snapshots gemaakt werden. Al snel kwam ik er achter dat er met een DSLR veel meer mogelijk was dan met mijn compact toestelletje. Na heel wat gespeeld en geprobeerd te hebben, kwam er in 2008 een semi-professionele DSLR, een Nikon D300. Aaangezien dit toestel zoveel meer te bieden had en ik er ook alles wou uithalen heb ik een fotografie opleiding genoten.

 

Sinds 2009 verzorg ik de fotografie van het bedrijfsblad (oplage +/- 2000 stuks) dat aan alle medewerkers bezorgd wordt. Ik word regelmatig ook gevraagd om portret, communie, doopsel, trouw, evenement, product en andere foto's te maken wat ik met veel enthousiasme ook doe.